Werken

Vacature verkoopmedewerkster - Parttime/fulltime

WAT GA JE DOEN?

Als Verkoopmedewerk(st)er kom je te werken in een enthousiast team van slagers en mede Verkoopmedewerk(st)ers. De slagerijen hebben een volledig assortiment van deze tijd met vlees, vleeswaren, salades, maaltijden en heerlijk belegde broodjes. Als Verkoopmedewerk(st)er zorg je iedere dag ervoor dat het assortiment op de juiste manier gepresenteerd wordt. Een groot onderdeel van de werkzaamheden is het bedienen en adviseren van onze klanten.  Ook is het snijden van vleeswaren en het beleggen van de broodjes onderdeel van je functie. Tussendoor en aan het einde van de dag zorg je voor een schone en opgeruimde werkplek.

WIE BEN JIJ?

  • Je bent representatief;
  • Je kan goed werken in teamverband;
  • Je bent klantgericht en doet dit met veel enthousiasme;
  • Werkervaring in de slagerij heeft de voorkeur;
  • Tot slot heb je natuurlijk liefde voor het product en het vak!

WERKEN BIJ HERGO?

Onder de naam ‘Hergo, de slager met ’n koksmuts’, hebben we vier ambachtelijke slagerijen in Amsterdam en Amstelveen; een begrip in wijde omstreken. Het accent ligt op eerlijk kwalitatief hoofwaardig vlees, culinaire vleesproducten en vleeswaren, waarbij wij soepel inspelen op de trends. Het betreft een veelzijdige functie in een betrokken en informeel team. Geen dag is hetzelfde. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband. Uiteraard krijg je een goed en marktconform salaris, aanvulling in de reiskosten, collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling. Je krijgt de ruimte om als persoon met onze organisatie mee te groeien, onder andere door het volgen van (interne) opleidingen. Tot slot vieren we graag onze successen met een jaarlijkse feest en teamactiviteiten.

SOLLICITEREN

Ben jij die collega dat wij zoeken? Loop dan bij één van onze winkels binnen of stuur een mail naar info@hergo.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via telefoonnummer 020-630 46 66.